Hoera! De website staat online.

Een mooie dag vandaag, onze website staat online! Gelijk zijn er een hoop van onze werken toegevoegd welke direct bestelbaar zijn. De komende weken zullen wij nog vele werken blijven toevoegen, hou de website daarom goed in de gaten!

Koopjecanvas.nl staat voor originele en mooie werken welke besteld kunnen worden op diverse materialen en in diverse maten. Zo kan gekozen worden voor canvas, hout, aluminium en zelfs behang!

Omdat wij ons bezig willen houden met het leveren van goede kwaliteit foto’s bieden wij onze werken te koop aan via een externe website werkaandemuur.nl. Via deze website zal je bestelling en aflevering worden verwerkt.

Heb jij zelf een idee voor ons aanbod van foto’s? Neem contact op en laat het ons weten!

© Copyright - Koopjecanvas.nl